Als Je Het Mij Vraagt

Als Je Het Mij Vraagt is een online community die verhalen verspreid rondom de wensen van cliënten, verwanten en begeleiders en hoe deze uit lijken te komen. De dromen worden waargemaakt door vrijwilligers, familie, begeleiders en Dichterbij en deze verhalen worden gevangen door ons.

Wij maken een doorlopende serie videocontent waarin we de mensen met een wens en de waarmakers laten zien en horen. Soms maken we opnames, soms krijgen we ‘home videos’ aangeleverd die we monteren tot iets. De verhalen maken we in een oprechte en persoonlijke stijl. Deze content wordt verspreid vanuit de online gemeenschap van Dichterbij. Het inspireert en informeert.

Bijzondere ontmoetingen
Persoonlijke aanwezigheid zorgt voor de mooiste verhalen
Open in het moment

Elke keer als we op bezoek gaan voor opnames stellen we ons open voor de bijzondere mensen en verhalen. We vinden het fijn om te merken hoe veel cliënten onvoorbereid hun eigen verhalen en ervaringen willen delen met ons. Zo komen we meestal met veel meer verhalen thuis dan dat we gingen halen, en die onverwachte parels zijn dan ook vaak het meest bijzonder.

Begeleiders en cliënten die elkaar inspireren
Binnen de strategie

Alle content die gemaakt wordt moesten binnen de huisstijl van Dichterbij en de Als Je Het Mij Vraagt community gaan passen. Daarom ontwikkelden we animaties, beeld-elementen en een content guidelines handboek.

Motion graphics
Wanderers
Over grote en kleine overwinningen...

We Wander werkt echt fantastisch. Eerlijk, persoonlijk en doelgericht.

- Toon Schraven, Marketing Manager Dichterbij

Verder ontdekken
Draag de Dom
Naar de Opera/Ballet met...
Sens Leren