Waterdragers

LiveBuild is een Utrechtse organisatie die de wereld beter wilt maken. Hun credo is: goed doen door te doen waar je goed in bent. Ze geloven dat transparantie en inzichtelijkheid het belangrijkste uitgangspunt is voor een NGO. Maar de organisatie miste nog een uniforme stijl en een stroom aan content die duidelijk maakt waar ze op dat moment mee bezig zijn.

Ons antwoord hierop was om een uniforme stijl te ontwikkelen en een serie films te produceren die een waterdrager (donateur of samenwerkingspartner) in beeld brengt en ingaat op hun unieke relatie met LiveBuild.

Het LiveBuild motto
Beeldstrategie

We stellen een filmhandboek op met protocollen voor het concepten, filmen en monteren van content. Zodat vrijwilligers en videografen een eenduidig LiveBuild-beeld kunnen uitdragen.

Iedereen is anders

De kracht van de mensen die zich inzetten voor LiveBuild is dat ze zo verschillend zijn. Daarbij horen ook verschillende filmische benaderingen.

Wanderers
Behind the scenes: Mysteryland

Met We Wander werken we samen zoals samenwerken is bedoeld: eerlijk, open en duidelijk. In enthousiasme, passie en de wil om beter te worden vinden We Wander en LiveBuild elkaar.

- Koen van Bremen, oud Directeur LiveBuild

Verder ontdekken
Als Je Het Mij Vraagt
Naar de Opera/Ballet met...
Draag de Dom