Sens Leren

Sens Leren ontwikkelde een interactief blended leertraject voor medewerkers van gespecialiseerde zorg. Hoe kun je deze cursisten meenemen in een aantal relevante cases en ze optimaal meegevoerd laten worden met de leerstof?

De sfeer en situaties uit de fictieve cases van het leertraject wilden we echt laten voelen. Dus kozen we voor een documentaire stijl opname waarin acteurs werd gevraagd op zoek te gaan naar realisme. Het geeft de kijker de kans op te gaan in het moment en van daaruit te reageren op de situatie.

Interactief leren

Hoe kunnen we op de meeste impactvolle wijze met films bijdragen aan het leertraject

De uitdaging was...

Dé uitdaging was cases neer te zetten die representatief werden qua inhoud en spel zonder gebruik te maken van echte situaties of mensen

...geloofwaardige cases te tonen
Met succes

Meerdere malen hebben we moeten aangeven dat het echt acteurs waren in plaats van echte cliënten, dus dat er geen privacy rechten geschonden zijn

3 cases met 3 casts
Wanderers
Achter de schermen
Clipboard

Als je vraagt wat Lotte hier vooral aan over heeft gehouden? Ervaring, inzicht in een unieke zorgsector, proactief meedenken aan een online integratie? Ja, klopt allemaal. Maar het meest blij is ze met haar clipboard die ze cadeau kreeg van Sens.

In 2 woorden is de samenwerking met Lotte en Julian professioneel en plezierig. Van begin tot einde zijn zij naast filmcrew ook je kritische vriend die de beoogde boodschap van je video scherp in het vizier houdt. Hun creativiteit, drive en vermogen om mogelijkheden te zien lijkt oneindig. Daarnaast werken zij zo straks dat randjes om eraf te lopen geen kans krijgen te ontstaan. We kijken uit naar de volgende gezamenlijke klus!

- Jette van Duijn, Projectontwikkelaar Sens

Verder ontdekken
Als Je Het Mij Vraagt
Naar de Opera/Ballet met...
Draag de Dom