Sunday Sun

De popformatie Sunday Sun wilde een totaalervaring voor de toeschouwer waarbij een duidelijke lijn zit in beeldcommunicatie.

We wilden de videoclips maken voor het album maar daarnaast ook extra online content creëren die het publiek binnen dezelfde stijl zou prikkelen en unieke achtergrond verhalen zou geven: livesessies, making-of’s en teasers.

Can't Stop & Superior
Come On Down & Sunday Morning
Waar het begint

Het eerste wat moest gebeuren was met een vastgesteld bedrag een duidelijk plan te bereiken om al de gewenste content mogelijk te maken.

Production value...

Een eis die we onszelf hebben gesteld is om binnen de budgettaire uitdaging een zo hoog mogelijke production value te behalen. Naast ons heeft productieheld Sanne het voor elkaar gekregen om met enorme crews te draaien op de beste cameras in filmstudios. Decors bouwen? Professionele dansers? Een fanfare? Of special effects? Geen probleem!

...maak je samen
Lights. Camera. Action!

Filmstudio met oneindige hoeveelheid licht, decors en een team van 30+ cast en crew.

Wanneer dromen uitkomen
Guerilla vs studio
People management

Iedereen die heeft meegewerkt deed vrijwillig mee om samen iets moois te maken. Wij kennen niemand die zo awesome is als deze mensen zijn!

Wanderers
Making of all the videos
We're going live
Trotse momenten

Vroeger konden we uren videoclips kijken op MTV en dromen van een leven als big pimpin’ videoclip maker. Vandaag de dag kunnen we zeggen dat dat gelukt is. En het is leuk ook!

Wat mij naast de professionele en boven verwachting mooie resultaten is opgevallen, zijn de uiterst zorgvuldig uitgevoerde voorbereiding en productie. Van boven naar beneden, van start tot finish, van drawing board tot locaties, alles is tot in de puntjes voorbereid, alle taken zijn bij iedereen bekend dus iedereen weet waar hij of zij aan toe is, en op al die verschillende plekken staan de juiste mensen met de juiste skills.

- Koen-Willem Toering, Sunday Sun

Verder ontdekken
Draag de Dom
De Domkerk is net als Sunday Sun de trots van Utrecht
Naar de Opera/Ballet met...
Hoge kunst door de ogen van bekende Nederlanders
Sens Leren
Een drieluik over cases in de zorg