VAPRO

Sinds jaar en dag is VAPRO een van de grootste opleiders van technisch personeel in Nederland. Ze hebben een nieuw opleidingsmodel ontwikkelt en wilde een manier hebben om dit model in gevoel en sfeer breed te communiceren naar het grote publiek, én tegelijkertijd concreet genoeg te maken voor sales.

Goed technisch personeel opleiden begint bij een persoonlijke benadering. Daarom ontwikkelde we een film met echte werknemers in opleiding en hun begeleiders. Op echte werkplekken. Daar binnenin verwerkten we informatie over VAPRO en hun nieuwe model. Als verdieping ontwikkelde we in samenwering met een animator een explanimation die de opleidingen concreter kon behandelen.

Project kwadraat

­In hetzelfde tijdsbestek twee films maken is altijd een uitdaging. Daarom was Mette Menting hoofdanimator op kantoor terwijl Sanne tegelijkertijd de moodfilm produceerde.

Een andere benadering

We hebben onszelf uitgedaagd om elk stuk informatie te vertellen in één beeld. Zo konden beeld en animatie optimaal samenwerken.

De kunst van combineren
Wanderers
Behind the scenes

Dankzij de samenwerking met We Wander, waarin zij zich open hebben opgesteld voor feedback en de positieve energie die zij erin hebben gestopt, is ons doel bereikt, namelijk: beeldmateriaal waarmee we deze complexe materie uit kunnen leggen aan onze klanten en hen kunnen enthousiasmeren voor ons product!

- Heleen Hanssens, VAPRO

Verder ontdekken
Naar de Opera/Ballet met...
Rijnwaalpad
Samen Bewust