Wilskracht

Voor mensen met een amputatie is of wordt het leven drastisch anders. Ze moeten zoeken naar hun manier om de dingen (weer) te kunnen doen die ze graag willen. Zo'n leven kan eenzaam zijn als je er alleen voor staat. Korter Maar Krachtig is een organisatie die er is voor mensen met een beperking, en hun samen met lotgenoten te helpen.

Korter Maar Krachtig wilde een film die duidelijk maakt voor nieuwe hulpzoekenden dat er een plek voor hun is. Om pijn mee te delen en elkaar te inspireren. Wij vertelde het verhaal aan de hand van drie inspirerende voorbeelden: Bert, Marije en Thea. Zij leerden ons dat wilskracht hun grote drijfveer is.

Persoonlijke ervaringen
Van stilstand...

We wilden laten zien dat het leven na een amputatie verder gaat. Dat je na het moment van stilstand weer in beweging kan komen. Dat hebben we doorgezet in de film waarin de beelden statisch beginnen, dan langzaam in beweging komen, om vervolgens weer met volle kracht vooruit te gaan.

...naar beweging
Echte verhalen

Niet gescripte informatie van Bert, Marije en Thea werd het uitgangspunt voor hun stemmen onder de film. We namen de tijd hun te leren kennen en hun verhaal te horen. Dat was de basis voor de inhoud en niet andersom.

Productieheld Sanne
Wanderers
Behind the scenes

We Wander betekent voor Korter Maar Krachtig: prima communicatie, creativiteit, inleven, enthousiasme, deadline halen, prachtig eindresultaat!

- Nadine Donders, KorterMaarKrachtig

Verder ontdekken
Rijnwaalpad
HIER klimaatstraatfeest
Als Je Het Mij Vraagt